Konyhai üveg hátfal festett AKCIÓ!

Festett üveg hátfal konyhába, pultokhoz. Bármilyen RAL színben festhető.

AKCIÓS Konyhai üveg hátfal festett AJÁNLATUNK:

KONYHAI FESTETT ÜVEGHÁTFAL AKCIÓ! KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Leírás

A közelmúltban egyre népszerűbb lett az úgynevezett konyhai hátfal üveg. Ezek az üvegtermékek helyettesítik a csempézett felületet, mivel bármilyen mintázattal vagy bármilyen RAL színre le tudjuk festeni. De nem ritka, hogy ezek a hátfal üvegek egy elegáns, festett mintázott fal elé kerülnek. A hátfal üvegek edzett biztonsági kivitelűek, konnektor furatokkal ellátva készülhetnek. Rögzítésük lehet ragasztott, menetes korongokkal rögzített vagy U profilos megoldású. Újdonság: Igény szerint ellátjuk egy speciális bevonattal, amely lehetővé teszi az egyszerű tisztántarthatóságát a konyhában ért szennyeződések ellen. Ezt a bevonatot 5-8 évente kell felfrissíteni.

Akciós ajánlatunkat kérje online vagy telefonon!

Konyhai üveg hátfal festett ár: kérje ingyenes árajánlatunkat!
Árajánlatkérés ilyen vagy hasonló termékre
Konyhai üveg hátfal festett termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(30)2966-352 vagy +36(30)9579-241 telefonszámon!
Konyhai üveg hátfal festett termékkel magánszemélyeket, kivitelezőket, viszonteladókat is kiszolgálunk. Komplett szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek: felmérés, helyszíni tanácsadás, tervezés, gyártás, szállítás, beépítés.
Kérje árajánlatunkat online vagy telefonon most!

Kapcsolódó termékek:


vissza